/autolink add failing on community-daily

Description

@jesse.hallam @cpanato The new version of Autolink, with [pr-mattermost-plugin-autolink-71](https://github.com/mattermost/mattermost-plugin-autolink/pull/71) has been deployed to the community cluster. After testing it on ci-extensions, I tried to use the new `/autolink` command on `community-daily` to modify the config, and I think that it hosed the plugin config there, for all plugins (a deadlock in SavePluginConfig/Notify?). A manifestation is that I am currently unable to save any plugin configuration from the system console. I do not see anything relevant in the server logs on community-daily.

Issue created from a message in Mattermost.

QA Test Steps

1. Login to community-daily as a sysadmin and navigate to https://community-daily.mattermost.com/admin_console/plugins/plugin_mattermost-autolink
2. Turn `Enable administration with /autolink command` on, flip it off/on if needed to hit Save
>> Observe: successfully saves the plugin configuration.
3. Type `/autolink list`
>> Observe: the full plugin configuration
4. Type `/autolink add Visa`
>> Expected: success, prints out updated record
>> Observed: hangs
5. Repeat step #1 but turn the command off, observe the "Save" button hang after clicking

Reporter

None

Mana

8

Assignee

Jesse Hallam

QA Assignee

Lindy Isherwood

Reporter

Lev Brouk

Epic Link

None

Fix versions

Mattermost Team

Toolkit

Sprint

None

Labels

None

QA Testing Areas

None

GitHub Issue

None

Components

None

Severity

None
Configure